Denpasarin majoitusmahdollisuudet

Balin Denpasarissa on lukuisia eri tasoisia hotelleja, matkustajakoteja, huviloita, huoneistoja, lomakyliä, loma-asuntoja ja kotimajoitusta. Majoituksen valinta riippuu siitä, millaisella budjetilla ollaan reissussa. Nettisivuilta löytyy lukuisia eri majoitusvaihtoehtoja, joita kussakin paikassa käyneet turistit suosittelevat. Majoituksen valintaan vaikuttaa se, millaisessa seurueessa matkustetaan.

Lasten kanssa matkustettaessa halutaan yleensä majoittua korkeatasoisemmin, joten silloin vähintään kolmen tähden hotellit ovat parhaimpia vaihtoehtoja. Pitkäaikaisempaan majoitukseen voidaan suositella myös huoneistoja tai loma-asuntoja, koska ne ovat tilavampia kuin hotellihuoneet.

Huoneistoon tai loma-asuntoon mahtuu suurikin perhe tai vaikka ystäväporukka. Jos taas ollaan liikkeellä todella pienellä budjetilla, paras vaihtoehto silloin on matkustajakoti tai kotimajoitus. Niissä majoitus ei ole niin korkeatasoista ja joskus huoneet ovat jaettuja. Harvat huoneet pitävät sisällään oman kylpyhuoneen, joten ne eivät sovi yksityisyyttä kaipaaville.

Hotellit ovat edelleen majoitusvaihtoehdoista suosituimpia

Denpasarin kaupungista löytyy lukuisia hotelleja aina yhden tähden paikoista neljän tähden tasokkaisiin hotelleihin. Halvempaa hotellia etsiville sopivat esimerkiksi Grand Pondok Puri Ayu, The Yani Hotel Bali ja Hawaii Bali Villa. Hotellit ovat vaatimattomia, mutta kelpaavat hyvin yöpaikaksi sellaisille matkustajille, jotka eivät toivo paljoa hotellilta. Luksusta toivovien kannattaa suunnata kulkunsa kohti b Hotel Bali & Spata. Siellä matkustajia hemmotellaan ihanilla hoidoilla ja kylpylän virkistävällä tunnelmalla. Myös Aston Denpasar Hotel & Convention ja Alam Puri Art Museum Resort & Spa tarjoaa todellista luksusta.

Matkustajakodeista löytyy kaikki tarpeellinen

Matkustajakoti on loistava valinta silloin, kun haluaa kokea enemmän paikallista tunnelmaa. Yleensä matkustajakodilla on yksi omistaja, joka myös pyörittää kyseistä paikkaa. Denpasarissa suositeltavia matkustajakoteja ovat Dekrisna Denpasar, De Lemon Gatsu Hotel ja Alamanda Town House by Gamma Hospitality. Matkustajakotien hinnat yötä kohden pyörivät noin 20 euron tietämillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että huoneet ovat useimmiten jaettuja, eikä omia kylpyhuoneita tai WC-tiloja ole.

Yövy paikallisen kotona

Kotimajoitus on nostanut suosiotaan muutaman viime vuoden aikana. Amerta Home Stay Bali tarjoaa kotoista tunnelmaa. Huoneet ovat tilavia ja ne on sisustettu neutraaliin tyyliin. Amerta Home Stay Balin huoneesta löytyy jopa pieni keittiö, jossa matkaaja saa laittaa ruokaa. Kotimajoitus onkin loistava tapa tutustua paikallisiin ja saada henkilökohtaisempaa palvelua kuin vaikkapa hotelleissa.